Module ‘Zorgethisch analyseren’ ook voor Alumni ZEB!

Dit voorjaar start een nieuw vak in de Master Zorgethiek en Beleid, dat ook toegankelijk zal zijn voor een beperkt aantal ZEB-alumni. Het gaat om het vak 'Zorgethisch analyseren‘ dat opengesteld wordt voor maximaal 20 ZeB-alumni. In dit vak nemen alle zittende docenten een college voor hun rekening. Het doel van de module is om te leren hoe je zelfstandig een zorgethische analyse van een actuele kwestie uitvoert.

Door middel van verschillende interactieve werkvormen wordt recent, actueel of toekomstig zorgethisch onderzoek van de leerstoelgroep onder de loep genomen, worden problemen aan de orde gesteld waar de onderzoekers tijdens het onderzoek tegenaan liepen of lopen en hun ideeën om deze aan te pakken, en gezamenlijk naar (alternatieve) oplossingen gezocht. De colleges zijn steeds op maandag van 15.30-21.30 uur, met een pauze van 18.00-18.45 uur, en vinden plaats aan de UvH. Inschrijving kan alleen voor de hele reeks en kost € 200,- per persoon.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan Carlo Leget. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en 'wie het eerst komt, het eerst maalt'.

Kijk voor data en onderwerpen Zorgethisch Analyseren.

Add a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

s2Member®