Heb je plannen om te promoveren? 

Promoveren aan de Universiteit voor Humanistiek kan onder andere als buitenpromovendus. Alle promovendi worden opgeleid en begeleid in de Graduate School van de universiteit.

Buitenpromovendus

Professionals in bijvoorbeeld de zorg, het onderwijs, of organisaties in andere maatschappelijke velden geïnteresseerd zijn in betekenisgeving en de verdieping van hun beroep, kunnen dat doen middels een promotieonderzoek. Je wordt dan opgeleid en begeleid binnen de Graduate School van de universiteit.

In het eerste jaar wordt toegewerkt naar een volwaardig onderzoeksvoorstel. Als dat door het College van Promoties wordt goedgekeurd wordt je toegelaten tot het vervolg van de opleiding. De opleiding start elk jaar in september.

Op de Engelstalige webpagina's over de Graduate School kun je informatie vinden over de terreinen waarop we met ingang van het volgende academisch jaar graag nieuw promotieonderzoek gaan begeleiden. En natuurlijk ook over de opleiding, de  toelatingsvoorwaarden en de assessment procedure die moet worden doorlopen voordat je je voor het eerste jaar kunt inschrijven.

Hieronder volgen de links naar de belangrijkste informatie:
http://www.uvh.nl/english/graduate-school

De pagina met de omschrijving van de leerstoelen en mogelijke PhD onderwerpen:
http://www.uvh.nl/english/graduate-school/titles-for-the-phd-projects-available-for-cohort-2017-2018

De pagina met informatie over hoe je je kunt aanmelden:
http://www.uvh.nl/english/graduate-school/application-and-registration

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®